Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Global Eco Serv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii dezinsectie, deratizare, alpinism, curatenie
02 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipa GLOBAL ECO SERV, se angajeaza sa asigure indeplinirea sarcinilor in cele mai bune conditii, pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostri, a angajatilor si tuturor partilor interesate. In acest scop atentia noastra este focalizate pe cerintele si asteptarile clientilor, protectia mediului si a resurselor naturale.

Pentru a crea cadrul optim care sa permita realizarea acestor obiective, am implementat si mentinem un sistem integrat calitate-mediu, conform standardelor ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004, in cadrul societatii noastre.

Echipa noastra doreste satisfacerea permanenta a cerintelor clientului fata de produsele si serviciile oferite.

Pentru aceasta si-a propus urmatoarele directii: castigarea increderii clientilor, prin indeplinirea in mod sistematic a cerintelor acestora; imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite sta permanent in atentia conducerii; pentru realizarea calitatii, se apeleaza la furnizori evaluati si acceptati, care au capabilitatea necesara; se acorda toata atentia necesara fiecarui angajat, pentru ca acesta reprezinta cheia succesului nostru si a satisfactiei dvs.
Din Gura in Gura